Voortgang GrensfietsenNL: het grote Grensfietsen-boek is in de maak

Het gaat nog wel enige maanden duren, maar het komt eraan: de prachtig vormgegeven boekversie van het GrensfietsenNL-project. De content is zo goed als klaar. Ook het vormgevingsconcept is bijna klaar. Ik ben alleen nog druk bezig met het organiseren van de uitvoering van de productie van het boek.

Waar momenteel op voorzien wordt: de eerste druk van het boek moet uiterlijk eind november gereed zijn. Geon, sponsor van GrensfietsenNL, is de motor achter het boekproject.
Een extra (leuke) klus betreft ook nog: het produceren van het juiste fotomateriaal voor het fietsboek zelf. Ik bedoel: niet alleen maar van grensgerelateerde zaken (die foto’s zijn er eerder te veel dan te weinig), maar het is ook nog zaak om goeie “fietsfoto’s” te maken voor het boek. Die foto’s heb ik vorig jaar, al grensfietsende, dus niet gemaakt! ;-).

Anyway: op deze site lijkt momenteel weinig sprake van activiteit. Achter de schermen staat GrensfietsenNL echter niet stil!

Groetjes,
Niko Winkel

Geef een reactie