Ook grensfietsen: fietsen langs de provinciegrenzen

Toen eenmaal het Rondje Drenthe door de makers Hetty en Erik Luppes (bekend als de Drentse Fietsers) klaar was en door velen werd gesprezen, volgde Rondje Groningen en Friesland. Eveline Heijmeriks werkte samen met Hetty en Erik aan haar provincie Utrecht. De familie van Rondjes breidt zich uit. Inmiddels is ook Rondje Zeeland gereed en werkt de maker van Fietskriebels aan het Rondje Overijssel.

Het zijn afwisselende routes en ze brengen je op plaatsen waar je eerder nooit geweest bent, of aan voorbij reed. Het is een leuk concept voor je fietsweekend, of zelfs fietsvakantie. Zeker wanneer je bedenkt dat er ook overstappunten zijn, waardoor je van het ene Rondje overstapt op die andere.

Rondje Utrecht

Rondje Groningen

Rondje Drenthe

 

 

Geef een reactie